d933d3e7-9758-4272-8fee-d13186a71883_133cf6d6-3ca6-4c5b-98c3-e7997410641f_twitch_banner

Alexandria Ocasio-Cortez wil Among Us spelen op Twitch om stemmen te winnen

Alexandria Ocasio-Cortez, Democratisch volksvertegenwoordiger in de VS, heeft nu een eigen Twitch kanaal.

Kort nadat ze haar interesse had aangekondigd om Among Us te spelen met streamers op Twitch, kondigde congreslid Alexandria Ocasio-Cortez aan dat ze haar kanaal aan het opzetten was. Het is niet duidelijk wanneer ze live gaat met de game, maar als je geïnteresseerd bent in het afstemmen, kun je haar volgen op Twitch.

Volgens haar originele tweets heeft Ocasio-Cortez belangstelling getoond om de livestream te gebruiken om meer mensen aan te moedigen om te stemmen.

Congreslid Alexandria Ocasio-Cortez wil Among Us spelen op Twitch om mensen te helpen stemmen. De vertegenwoordiger van New York heeft nog niet eerder gespeeld, maar streamers maken nu al gebruik van de kans om haar op hun stream te krijgen.

Ze stuurde een vervolg-tweet met de vraag met wie ze maandag zou moeten spelen. Het is een goede strategie, aangezien bijna 400.000 mensen momenteel streamers bekijken die Among Us op Twitch spelen. Er wordt nu ook vroeg gestemd.

De Verenigde Staten hebben records gevestigd wat betreft de opkomst van kiezers in 2020. Op 19 oktober hadden meer dan 29 miljoen mensen gestemd, een stijging ten opzichte van de 6 miljoen die op dat moment bij de verkiezingen van 2016 stemden. Het kan echter nooit kwaad om meer mensen te laten stemmen.

Among Us is ook gewoon het spel om het woord mee te verspreiden. Het wordt de afgelopen maanden steeds populairder. Het brak in september meer dan 4 miljard views op YouTube en heeft momenteel meer dan 300.000 mensen die op Steam spelen. Het helpt dat je Toad ook kunt vermoorden in de moordmysteriesimulator (met speciale personagemods).

Andere groepen zijn begonnen gebruik te maken van games om de stemming eruit te krijgen. More Than A Vote, een stemrechtengroep, geeft inhoud vrij over het belang van stemmen op 2KTV, de in-game NBA 2K-show. We zullen ongetwijfeld meer zien naarmate de verkiezingsdatum dichterbij komt.

Vertegenwoordiger Ocasio-Cortez maakte eerder dit jaar furore in de game-industrie toen ze probeerde te voorkomen dat het Amerikaanse leger rekruteerde via platforms zoals Twitch. De door haar voorgestelde maatregel werd in augustus weggestemd. We weten niet wanneer ze op Twitch springt om taken af ​​te maken, maar we zullen je updaten zodra we het weten.

Deel deze post