$ (2)

Alle Call Of Duty: Modern Warfare edities en wat ze inhouden

Activision heeft aangekondigd dat Call of Duty: Modern Warfare 25 oktober zal lanceren voor PS4, Xbox One en pc. De originele Modern Warfare was een trendsetter voor de industrie en hielp Call of Duty tot een enorm jaarlijks succes te maken. Het deel van dit jaar dient als een reboot voor de klassieker. Het belooft een diepere en grimmiger kijk op de realiteit van de strijd van vandaag, met een nieuw origineel verhaal, samen met enkele andere belangrijke veranderingen.

Activision gaf fans een kijkje in de multiplayer-gameplay van de game in een livestream op 1 augustus. De reboot bevat een nieuwe Gunfight-modus, die bestaat uit snelle twee-tegen-twee-games; een Ground War team Battle Royale-modus die meer dan 100 spelers ondersteunt; een Special Ops-modus met strategische coöp-missies; en meer.

Natuurlijk is Call of Duty absoluut een kaskraker, en het komt met verschillende speciale edities, waaronder een nieuwe Dark-editie die eerder deze zomer lekte. Er zijn ook een flink aantal pre-orderbonussen beschikbaar, dus lees verder voor meer informatie over alles wat met de game wordt geleverd.

Pre-order Call of Duty: Modern Warfare standaardeditie
De standaardeditie wordt geleverd met het basisspel, plus eventuele toepasselijke pre-orderbonussen.

Pre-order Call of Duty: Modern Warfare Operator-editie
De Operator-editie is de digitale versie van dit jaar. Het bevat een digitaal bonusitem zoals de andere digitale versies, samen met premium digitale items van de Operator Editie. De Operator Enhanced-editie bevat die items, samen met 3.000 Call of Duty Points.

Pre-order Call of Duty: Modern Warfare Precision Editie
De Call of Duty: Precision Editie bevat een steelcase, thumbsticks van het merk KontrolFreek, en een controller skin. Je krijgt ook de digitale items van de Operator Editie, in-game tactial knife, en tot slot ook nog de C.O.D.E. calling card.

Pre-order Call of Duty: Modern Warfare Dark Editie
De meest prestigieuze editie, die exclusief de Dark-editie biedt voor Call of Duty: Modern Warfare voor €200,- voor PS4, Xbox One en pc. Opvallend is dat het met functionerende nachtkijkers wordt geleverd waarmee je tot 20 meter in totale duisternis kunt zien. Bekijk hieronder al het andere waarmee het wordt geleverd.

Fysieke items:
– Call of Duty: Modern Warfare-game
– Nachtkijker
– Displaystandaard voor nachtkijker
– Steelbook

Digitale in-game items:
– Aangepast tactical knife in de game
– Operator-pakket “All Ghillied Up”
– Operatorpakket “Crew Expendable”
– Operator-pakket “War Pig”
– Call of Duty Endowment (C.O.D.E.) Geanimeerde calling card

Het verkoopt voor een forse prijs, maar dit soort verzameledities slaagt er altijd in om snel uitverkocht te zijn, dus wacht niet om een ​​bestelling te plaatsen als je geïnteresseerd bent.

Deel deze post