preview-768x432

Alle passagiers van Soutwest Airlines ontvingen een gratis Switch en Mario Maker 2

Een vliegtuig vol gelukkige passagiers op een Southwest Airlines-vlucht kreeg meer dan een zak pretzels tijdens hun reis naar San Diego. Ze ontvingen een gratis Nintendo Switch-systeem en een kopie van de onlangs uitgebrachte Super Mario Maker 2, perfect om in een metalen buis te blijven terwijl ze boven de aarde raasden.

De eerste tip van de weggeefactie kwam van Nicholas Friedman, een socialemediabeheerder bij Funimation, die daarover op Twitter berichtte. Een afbeelding gedeeld door Friedman toont een voucher, waarvan hij zei dat deze zou kunnen worden ingewisseld voor het systeem en het spel wanneer de passagiers landen.

De promotie in was goed getimed. Het kwam net toen Nintendo een hoop andere aankondigingen deed met betrekking tot aankomende hardware en software. Een herziene Nintendo-Switch met een betere batterijlevensduur komt midden augustus uit, nieuwe Joy-Con-kleuren worden aangekondigd en Luigi’s Mansion 3 krijgt een vakantiedatum. Bovendien komt dit allemaal kort na de aankondiging van de portable-only Switch Lite.

Deel deze post