Among-Us-2

Among Us krijgt een grote bèta-update

De verrassende indie-hit Among Us is de afgelopen weken erg veel gespeeld door gamers, en ontwikkelaar InnerSloth heeft aangegeven dat het werkt aan de implementatie van nieuwe features en opties voor het multiplayer-spel. Een nieuwe update van de bètatak van Among Us heeft enkele van de komende veranderingen voorspeld, en ze hebben aanzienlijke gevolgen voor zowel de imposters als de crew.

Hoewel er nog geen officiële patch-notes zijn, hebben Among Us-spelers een beslist lijst met nieuwe functies op de subreddit van de game samengesteld. Deze omvatten het verschuiven van de draadtaak om het toegankelijker te maken voor kleurenblinde spelers (door ervoor te zorgen dat elke draad zijn eigen vorm heeft in plaats van alleen een kleur om ze te onderscheiden). Het geeft game-hosts echter ook meer opties om de game-ervaring te transformeren, inclusief de mogelijkheid om stemmen anoniem te maken, en om de taakbalk alleen op bepaalde tijden te laten verschijnen. Beide veranderingen maken het gemakkelijker voor imposters om voorbij te skaten zonder te worden gedetecteerd, maar het is aan de maker van de server om te bepalen of hij ze al dan niet gebruikt.

Verschillende kleurenblinde spelers hebben al hun verwarring geuit over de verandering van de draden, met de bovenste opmerking van een bericht: “De ondersteuning voor kleurenblinden voor draden is geweldig, maar ik heb hulp nodig met de kleuren van de bemanning.”

Deze bèta-update is alleen beschikbaar op pc en je moet je abonneren op de bètaversie van het spel om er toegang toe te krijgen.

Deel deze post