Animal-Crossing-New-Horizons-7

Animal Crossing maakte een verrassende verschijning op NFL

Animal Crossing: New Horizons-personages maakten zondag een bijzondere verschijning op de tribunes van de voetbalwedstrijden Detroit Lions en Indianapolis Colts. Kartonnen uitsnijdingen van dorpelingen, Blathers en andere personages vulden een deel van de tribunes tijdens de NFL-matchup.

Oorspronkelijk gerapporteerd door Dali Dimovski op Twitter, waren de uitsparingen een paar keer te zien tijdens CBS’s uitzending van de game. Kartonnen uitsnijdingen zijn een vast onderdeel geworden van professionele sporten nadat de COVID-pandemie teams dwong het aantal fans te beperken. Teams hebben nepgeluid van het publiek in stadions gepompt en uitsparingen als deze toegevoegd aan de tribunes bij NBA-, MLB- en NFL-games.

De wedstrijd vond plaats in Detroit op Ford Field, hoewel de uitsparingen de Lions helemaal niet hielpen. Ze verloren van de Colts met 41-21. Animal Crossing: New Horizons heeft zichzelf verankerd als een belangrijk onderdeel van 2020. Spelers hebben het spel gebruikt om trick-or-treat te vervangen sinds het van deur tot deur gaan tijdens Halloween tijdens de pandemie niet veilig was. Joe Biden, de  Amerikaanse presidentskandidaat, heeft ook zijn eigen eiland.

Deel deze post