animal_crossing

Animal Crossing: New Horizon’s Big 2.0-update is een dag eerder live

De grote Animal Crossing: New Horizons 2.0-update is nu live, een hele dag eerder dan verwacht.

Dit nieuws komt via Wario64 op Twitter , en echt, de rest van Twitter, die collectief en terecht in paniek raakte toen het zich realiseerde dat de update live in-game was. Om het te downloaden, hoeft u alleen maar te controleren op een update voor New Horizons op uw Switch. Vervolgens wordt de update gedownload.

Oorspronkelijk gepland om morgen op 5 november uit te brengen, is de nieuwe 2.0-update de grootste update die New Horizons tot nu toe heeft ontvangen. Het brengt Brewster’s coffeeshop, The Roost, naar de eilanden van de spelers en het brengt ook Kapp’n naar het spel. Kapp’n kan spelers meenemen naar speciale eilanden die hun eigen regels volgen – het kan nacht zijn op dat eiland, of misschien is het daar winter, ook al is je eiland in de zomer.

Andere functies die in de 2.0-update aan New Horizons zijn toegevoegd, zijn onder meer het nieuwe plein van Harv, dat in feite een deel van het spel verandert in Animal Crossing: New Leaf voor de Nintendo 3DS. Er is ook de toevoeging Gyroids, nieuwe verordeningen waarmee je burengedrag, koken, stretchen, een professionele decoratielicentie, accentmuren, een professionele camera-app, nieuwe kapsels, extra reacties, nieuwe liedjes en nog veel meer kunt dicteren. Ga naar de New Horizons 2.0 Update-pagina van Game Informer voor meer informatie over alles wat is toegevoegd.

Het is belangrijk op te merken dat deze 2.0-update verschilt van de aanstaande betaalde DLC van Happy Home Paradise die morgen wordt gelanceerd. Ondanks de vroege lancering van 2.0 is Happy Home Paradise nog niet live en zal naar verwachting morgen live gaan. Die update voegt wat in wezen een geheel nieuwe game is, toe aan New Horizons, omdat je hiermee een huisontwerper op een vakantie-eiland kunt zijn voor allerlei soorten dorpelingen. Voor meer details over die betaalde DLC die morgen wordt gelanceerd, bekijk Game Informer’s overzicht van wat er komt met Happy Home Paradise.

Deel deze post