Animal-Crossing-1

Animal Crossing: New Horizons – Hoe vind je een schop

Animal Crossing: New Horizons vindt plaats op je eigen verlaten eiland en als zodanig moet je werken voor een aantal dingen die je wilt. Gelukkig biedt de game je de meeste tools die je meteen nodig hebt. De schop is echter met name vanaf het begin afwezig. Hier is hoe je het kunt krijgen.

Ten eerste heb je een hengel of een net nodig. Vang vijf verschillende insecten en/of vissen en geef ze aan Tom Nook bij Resident Services; hij roept zijn vriend Blathers op als conservator van het museum en Blathers komt de volgende dag opdagen. Je kan niets doen om dit onderdeel te versnellen, dus je hoeft alleen maar te wachten.

Zodra Blathers zijn tent heeft opgezet, ga je met hem praten – hij geeft je de doe-het-zelf-schema’s voor de schop. Je hebt hardhout nodig om het te maken, dus neem een ​​dunne bijl naar een paar bomen om hout te hakken (maak je geen zorgen, het zal de boom niet omhakken). Zodra je genoeg hebt, kun je een schop maken op elke crafting table. Blathers geeft je ook een doe-het-zelfrecept voor de springstok, waarmee je rivieren kunt oversteken.

Deel deze post