ACNH_SummerUpdate_scrn_txtlss__001

Animal Crossing-update voegt nieuwe beloningen toe en verandert NPC-bezoeken

De eerste wave van de zomerupdate van Animal Crossing werd eerder op de dag uitgebracht, maar het duurde maar een paar uur voordat dataminers in de code duiken en een aantal nieuwe geheimen ontdekken.

Dankzij de nieuwe NPC’s die in de update zijn geïntroduceerd, kunnen spelers nieuwe items en DIY’s verdienen door Gulliver met een piratenthema of Pascal, de rode zeeotter, te helpen. Zoals gesuggereerd in de update-trailer, is er een heleboel items met een piraten- en zeemeerminthema, die sommige dataminers vriendelijk in een aantal nette tabellen hebben gezet:

Hoewel de selectie vrij beperkt is, zijn er ook een paar nieuwe seizoensartikelen die bij Nook Shopping kunnen worden gekocht, waaronder een Summer-solstice-kroon, een Winter-solstice-trui en een nogal mooi bamboegras.

Iets wat minder verwacht wordt, is een wijziging in het bezoekschema van de NPC – zoals blijkt uit de ervaren Animal Crossing-dataminer Ninji. Het belangrijkste verschil is dat Leif, Saharah en Kicks niet langer elke week gegarandeerde bezoekers zijn, wat betekent dat u een meer “gelijkmatige” verdeling van bezoekers naar het eiland zou moeten krijgen. Ninji merkte ook op dat Nintendo actief aan het sleutelen is met een back-upfunctie voor het opslaan van gegevens, iets wat eerder beloofd was na de lancering te implementeren . Oh, en blijkbaar kun je nu meerdere items tegelijk uit Saharah kopen – godzijdank.

Deel deze post