2yee7fe35dh21

Apex Legends Next-Gen update lanceert met 4K-resolutie en 60fps

Apex Legends is nog steeds een van de meest bombastische en hectische Battle Royales op de markt. Ik heb de groei ervan al een tijdje gevolgd, maar het evenement The Warriors Collection, dat vandaag valt, brengt misschien wel de meest opvallende en langverwachte verandering in Respawn’s Titanfall-aangrenzende shooter in jaren: een update van de volgende generatie. Deze upgrade wordt gelanceerd met een resolutie van 4K en 60 fps, naast andere opwindende functies. Er zijn echter verdere toevoegingen in de maak.

Volgens Eurogamer wordt de next-gen-versie van Apex Legends geleverd met de eerder genoemde upgrades, evenals hogere trekkingsafstanden (niet alle verbeteringen zijn beschikbaar op Xbox Series S) en kaarten met een hoge resolutie. Natuurlijk, de stripboekesthetiek van de Battle Royale is misschien niet zo oogverblindend als games met “realistische” graphics, maar het zal leuk zijn om de nieuwe gedetailleerde texturen op personages en geografische structuren te zien.

Veel consolefans zitten te wachten op 120fps, en dat zit er ongetwijfeld aan te komen. Eurogamer meldt: “Verdere toevoegingen die binnenkort beschikbaar zijn, zijn onder meer 120 fps, meer visuele en audio-verbeteringen, en haptische feedback en adaptieve triggers op PS5.” Ik speel voornamelijk op Xbox, maar zelfs ik kan het niet laten om te kijken hoe Apex zal aanvoelen met een DualSense-controller wanneer de volgende update wordt geïmplementeerd.

Deel deze post