cheateri-dostanu-v-apex-legend-image-168

Apex Legends zorgt ervoor dat cheaters alleen tegen elkaar spelen

Vanaf de lancering in februari, heeft Apex Legends zijn aandeel van valsspelers geleden. Sommigen verdienen zelfs geld om cheats te ontwikkelen die spelers kunnen gebruiken. De ontwikkelaars van het spel hebben onlangs een aantal stappen beschreven die nodig zijn om vals spelen tegen te gaan, inclusief een nieuw systeem dat bekende valsspelers in dezelfde spellen zal matchen.

Valsspelen is altijd een zorg als het gaat om online games, en het kan ongelooflijk frustrerend zijn voor spelers in concurrerende shooters zoals Apex Legends. Er is weinig dat je kunt doen tegen een tegenstander die hacks gebruikt om door muren heen te kijken en automatisch headshots te schieten. Gewetenloze spelers blijven een groot pijnpunt voor de Apex Legends-community en een recent Reddit-check-in van ontwikkelaar Respawn heeft dit probleem aangestipt.

“We weten dat meldingen van valsspelers, met name in Ranked, een populair onderwerp zijn geweest. Daarom wilden we deze week ook een beetje inzicht bieden in een deel van het werk dat achter de schermen wordt uitgevoerd om valsspelen te bestrijden,” reageerde Respawn-communitymanager Jay Frechette. vorige vrijdag.

Sommige van Respawn’s inspanningen zijn gezond verstand – het ontwikkelen van nieuwe systemen om valsspelen te ontdekken, zich aan te passen aan nieuwe cheats en extra middelen aan het probleem te besteden, maar een daarvan is met name opmerkelijk. Volgens Frechette werkt Respawn aan een manier om bekende valsspelers in dezelfde games te vangen, bijna zoals hun eigen cheater battle royale. Popping van automatische headshots tegen medespelers zal waarschijnlijk niet zo leuk zijn als het jou ook overkomt.

Dit is niet Respawn’s eerste poging om valsspelers in quarantaine te plaatsen. De studio heeft eerder een vergelijkbaar systeem in de originele Titanfall geïmplementeerd, naar aanleiding van games als Max Payne 3 en Grid 2.

Frechette zei ook dat spelers van Apex Legends ervoor moeten zorgen dat ze niet in een party zitten met anderen die hacks gebruiken, omdat dit ook het systeem zal trippen en ze als valsspelers gezien zullen worden. Een gebruiker van Reddit wees erop dat het onbedoeld partyen met valsspelers tamelijk vaak voorkomt. In ieder geval lijkt het erop dat elke poging om te profiteren van hacks van derden wordt onderdrukt. Over het algemeen lijkt de actie populair, met veel leden van de gemeenschap die vragen om een ​​manier om deze cheater-only wedstrijden te bekijken.

Deel deze post