pokemon-masters-e1628241908689

Ash Ketchum is voor het eerst speelbaar in een Pokemon-game in Masters EX

Als onderdeel van het derde jubileum van Pokemon Master EX, kunnen spelers nu anime-hoofdpersoon Ash verkrijgen en spelen, voor het eerst in een Pokemon-titel. De jubileumviering omvat andere evenementen en de aankondiging van andere synchronisatieparen.

Zoals eerder geteased, kunnen Ash en Pikachu samen strijden als een sync-paar. Dit geeft ze speciale moves, zoals B Thunderbolt en Best Buds 10.000.000 Volt Thunderbolt. Je kunt het paar tot 16 oktober toevoegen aan je team via de Ash Master Fair Scout. Spelers kunnen ook met Ash communiceren via verschillende speciale evenementen.

In Blazing Battle doet Ash mee aan een toernooi voor trainers die net zijn gearriveerd in de setting van de game, Pasio. Het bevat nieuwe verhaalbeats en gevechten. A Challenge From Ash laat spelers vechten tegen de legendarische trainer. Extra dagelijkse training tegen Ash is ook beschikbaar tot 26 september. Je kunt ook tegen Ash vechten met je Pikachu in The Classic Thunderbolt-evenement, dat duurt tot 16 oktober.

Buiten Ash komen er binnenkort twee nieuwe sync-paren naar de game. De eerste is Sygna Suit Cynthia en Lucario, en is verkrijgbaar van 29 augustus tot 2 oktober. De tweede is Sygna Suit Red en Pikachu, die verkrijgbaar is van 31 augustus tot 2 oktober.

Een nieuwe modus genaamd Trainer Lodge is onlangs ook uitgebracht. Hier kunnen spelers chatten met hun favoriete trainers, ze cadeaus geven, foto’s en andere verhaalinhoud ontgrendelen. Je kunt zelfs trainers op expedities sturen om beloningen te krijgen.

Het jubileum komt ook met inlogbonussen. Elke speler die zich voor 2 oktober aanmeldt bij het spel, ontvangt 3.000 edelstenen. Spelers die tot 13 september 14 keer inloggen, kunnen nog eens 3.300 edelstenen verdienen. Als je voor 14 september inlogt, kun je bovendien tien paar Scout Tickets ontvangen. Wanneer je ze verwisselt, kun je tot 100 synchronisatieparen verdienen door tien keer in te loggen en van elke verkenner een paar te krijgen. De tickets moeten voor 21 september worden ingewisseld.

Deel deze post