RbRXW98GZLTsJX9wwqFmSA

Assassin’s Creed Codename Red gaat naar Japan – Codename Hexe & Infinity ook bevestigd

Ubisoft heeft een stortvloed aan nieuws geopend om de toekomst van de Assassin’s Creed-franchise te schetsen. Er is natuurlijk Assassin’s Creed Mirage, maar er zijn ook twee grote nieuwe hoofdgames in ontwikkeling: Codename Red en Codename Hexe, die allemaal zullen worden verenigd in het lang geruchtmakende Project Infinity.

Assassin’s Creed Codename Red is de volgende premium vlaggenschiptitel, afkomstig van Ubisoft Quebec en voortbouwend op de open wereld RPG-fundamenten die de serie de afgelopen jaren heeft gebruikt. Ubisoft Quebec heeft Assassin’s Creed Odyssey gemaakt en de nieuwe game wordt geleid door Jonathan Dumont.

Maar het meest opwindende hieraan? Codename Red neemt spelers eindelijk mee naar het feodale Japan en laat je vallen in de rol van een super-sneaky Shinobi-huurmoordenaar.

Maar Ubisoft Montreal werkt ook aan een nieuwe game in de Assassin’s Creed-franchise, en die heet Codename Hexe. Dit wordt een nieuwe stijl van Assassin’s Creed-game en het team wordt geleid door Clint Hocking, die de diepgaande systemische gameplay van Far Cry 2 en Watch Dogs Legion leidde.

Dit alles wordt verenigd binnen Codename Infinity . Dit is de lang geruchtmakende hub voor alles wat met Assassin’s Creed te maken heeft, tijdens Ubisoft Forward beschreven als het enige toegangspunt tot de franchise. Hierin krijg je toegang tot zowel Red als Hexe wanneer ze worden uitgebracht, en het zal ook de toegangspoort zijn tot toekomstige games in de serie.

Deze kunnen zelfs multiplayer omvatten, waarbij Ubisoft bevestigt dat ze nieuwe stand-alone multiplayer-ervaringen zullen verkennen binnen de Assassin’s Creed-setting.

Aan niets van dit alles is een release-venster gekoppeld, maar het lijkt er zeker op dat Ubisoft zo snel mogelijk vooruitgang boekt om de komende jaren echt een explosie van Assassin’s Creed-inhoud te creëren.

Deel deze post