assassins-creed-mirage-officially-announced-reveal-next-week_y994

Assassin’s Creed Mirage onthuld

Ubisoft viert 15 jaar Assassin’s Creed met de onthulling van een gloednieuwe game in de franchise: Assassin’s Creed Mirage. Assassin’s Creed Mirage staat gepland voor een release in 2023.

De filmische aankondigingstrailer neemt ons mee terug naar de negende eeuw CE en Bagdad op een moment dat dit een echt hart was voor wetenschap, kunst, innovatie en commercie. Je speelt als Basim, een straatdief met angstaanjagende visioenen die wordt aangetrokken door de Assassin’s orde – The Hidden Ones – en wordt begeleid door Roshan (gespeeld door de prachtige, onderscheidende stemhebbende Shohreh Aghdashloo) terwijl hij zijn vak ontdekt en leert.

Het is een verhaalgedreven avontuur dat deel uitmaakt van het stealth-actie-avontuur in de open wereld waarop de serie oorspronkelijk is gebouwd.

Ubisoft heeft ook een uitsplitsing van de ontwikkelaarstrailer uitgebracht om meer te weten te komen over wat de game gaat worden.

Veel hiervan is gelekt en bevestigd met andere rapporten voorafgaand aan de release. Assassin’s Creed Mirage was blijkbaar gepland als een uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla , in navolging van het personage Basim dat als NPC in die game speelde, maar het groeide uiteindelijk vorig jaar uit tot een op zichzelf staande game. Tot slot is de verwachting dat Assassin’s Creed Mirage in het voorjaar van 2023 uitkomt .

Dit zal allemaal een belangrijke verandering van tempo zijn ten opzichte van recente avonturen in het Assassin’s Creed-universum. Valhalla werd eind 2020 gelanceerd naast de nieuwe generatie consoles en was het hoogtepunt van drie games die de open wereld RPG-gameplay verkenden die voor het eerst te zien was in Origins. In onze AC Valhalla-recensie zei Jim:

“Assassin’s Creed: Valhalla plant moeiteloos zijn vlag als de beste open-wereld-RPG die beschikbaar is voor de nieuwe consoles. Dit Viking-epos spant zijn met bloed doordrenkte, getatoeëerde spieren als het gaat om het bouwen van een wereld, en het middeleeuwse Engeland imponeert met zijn betoverende, ongetemde vergezichten. Het wordt ook in een gestaag tempo verdeeld en, als het niet voor de repetitieve, beperkte gevechten was, had Valhalla zelfs nog hoger kunnen scoren bij onze favoriete games in de serie.

Deel deze post