eerste-indruk-assassins-creed-valhalla-is-harder-maar-weinig-vernieuwend

Assassin’s Creed Valhalla gaat op 29 april naar Ierland met de nieuwe Wrath Of The Druids DLC

Ubisoft heeft onthuld dat de eerste grote uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla, getiteld Wrath of the Druids, op 29 april uitkomt. Bij de uitbreiding reis je naar Ierland. “Verken en smokkel je een weg door de spookachtige schoonheid van Ierland terwijl je in de gunst komt van Gaelic koningen en de confrontatie aangaat met de druïdische cultus, de Children of Danu”, schrijft Ubisoft in een blogpost. “Deze uitbreiding is beschikbaar als zelfstandige aankoop of als onderdeel van de Season Pass.”

Net als bij Assassin’s Creed Odyssey, staat Valhalla gepland om na de release twee grote pay-to-play-uitbreidingen te krijgen , met kleinere gratis updates ertussenin, zoals The Ostara Festival dat net is begonnen. In tegenstelling tot Odyssey’s Legacy of the First Blade en The Fate of Atlantis DLC’s, ziet het er echter niet naar uit dat de uitbreidingen van Valhalla in meerdere afleveringen zullen worden opgesplitst.

Na de release van Wrath of the Druids, krijgt Valhalla nog een uitbreiding genaamd The Siege of Paris, die momenteel gepland staat om deze zomer uit te brengen. Zoals de naam al aangeeft, zal de uitbreiding je naar Parijs laten reizen om deel te nemen aan de historische belegering, waar je de stad moet binnensluipen om vijandige geheimen te ontdekken, nieuwe allianties te smeden en de toekomstige veiligheid van je Viking-clan te verzekeren.

Deel deze post