valhalla

Assassin’s Creed: Valhalla krijgt nog vier contentupdates voor het einde van het jaar

Ubisoft heeft bevestigd dat Assassin’s Creed Valhalla in 2021 nog vier content-updates zal ontvangen.

Dit nieuws komt van het officiële Assassin’s Creed Twitter-account, dat een tijdlijn-screenshot plaatste van wat er in Walhalla zal aankomen voordat het jaar om is. Zoals aangegeven door de onderstaande foto, lijken er nog vier updates te zijn: titelupdate 1.4.0, Tombs of the Fallen, Oskoreia Festival en titelupdate 1.4.1.

Wat vooral interessant is aan deze tijdlijn, is de inhoudsupdate Tombs of the Fallen die op 9 november komt – recente rapporten, zoals deze van Video Games Chronicle , onthulden dat sommige PlayStation-trofeeën gerelateerd aan iets dat “Tombs of the Fallen” wordt genoemd, waren toegevoegd aan de back-end van het spel. Nu bevestigt deze nieuwe update van Ubisoft het. Wat die update inhoudt, het lijkt erop dat er nieuwe kerkerachtige graven aan Valhalla zullen worden toegevoegd die spelers kunnen verkennen.

De titelupdate 1.4.0 van november lijkt een nieuwe vaardigheid voor Eivor te onthullen – misschien kan ze tornado’s of windstoten naar het slagveld oproepen. Natuurlijk kan het iets verraderlijkers zijn, zoals een nieuwe vijand die de wind kan benutten tijdens het vechten.

De screenshot van Oskoreia Festival is iets gemakkelijker te ontleden: het is een nieuw festival op basis van Ravensthorpe dat naar Walhalla komt. Als het vergelijkbaar is met eerdere festivals, komt het met zijn eigen missies om te voltooien en unieke cosmetica om te verdienen. Dat festival loopt van 11 november tot 2 december. De laatste screenshot is voor de titelupdate 1.4.1 van december 2021, die aangeeft dat er sneeuw naar Ravensthorpe komt, misschien om in de wintervakantie te luiden.

Deel deze post

error: