Assassins-Creed-Valhalla-Pre-order

Assassin’s Creed Valhalla: The Last Chapter gratis DLC aangekondigd

Ubisoft heeft The Last Chapter aangekondigd, een nieuwe DLC-uitbreiding voor de epische open-wereld actie-RPG Assassin’s Creed Valhalla.

Het laatste hoofdstuk zal een gratis zoektocht zijn die aan het spel wordt toegevoegd, opnieuw terugkerend naar het personage Eivor en wat meer van de meer mythologische banden van het personage met Odin onderzoekt – dit gebeurde in een eerdere uitbreiding. De trailer lijkt te wijzen op een tijdverschuivende shenanigans, en Ubisoft zegt dat ze herenigd zullen worden met personages uit de setting.

De aankondiging en trailer kwamen rond de 16 minuten van de 2022-showcase.

Deze laatste freebie voor Assassin’s Creed Valhalla kwam te midden van een stortvloed aan aankondigingen van het 15-jarig jubileum voor de franchise. Er komt een mobiele game met een open wereld aan die spelers naar het oude China zal brengen , maar er zijn ook twee grote Assassin’s Creed-games in ontwikkeling bij zowel Ubisoft Quebec als Ubisoft Montreal. Assassin’s Creed Codename Red brengt spelers eindelijk naar het feodale Japan, terwijl Codename Hexe mysterieuzer is – lees hier meer over . Oh, en er is ook Assassin’s Creed Mirage .

Het is een paar jaar geleden dat Valhalla samen met de nieuwe generatie consoles eind 2020 werd gelanceerd, het hoogtepunt van drie games die de open wereld RPG-gameplay verkenden die voor het eerst te zien was in Origins.

Deel deze post