korra_and_aang

Avatars Aang en Korra aangekondigd voor Nickelodeon All-Star Brawl

Het favoriete paar Avatars van iedereen is eindelijk bevestigd voor de selectie van Nickelodeon All-Star Brawl, slechts enkele dagen voor de release. Zowel Aang als Korra zullen allerlei elementen buigen tegen mensen als Ren en Stimpy , Danny Phantom en Patrick Star.

Terwijl Aang buigtechnieken kan gebruiken voor alle vier de basiselementen in de show, concentreert zijn moveset in Nick Brawl zich op wat hij het beste weet: luchtbuigen. Aang is geschikt voor luchtgevechten met behulp van deze buigtechnieken en blinkt uit in combo’s in de lucht en ongelooflijke mobiliteit. Enkele hoogtepunten van zijn lichte en sterke bewegingen zijn zijn Strong Up-aanval “Rising Wind Kick”, die Aang diagonaal de lucht in stuwt, en zijn lichte neutrale “Staff Spin” kan omringende vijanden aan weerszijden van hem raken. Aang’s Air Strong-aanvallen zorgen ervoor dat hij een beetje zweeft, dus ze zijn goed te gebruiken terwijl je probeert veilig terug te keren naar een platform.

Aang’s speciale aanvallen maken gebruik van zijn zweefvliegtuig om omhoog te vliegen, kunnen op een luchtbal rijden en gebruiken een langdurige draaiende stafaanval om tegenstanders aan de rand van een podium te trollen. Wanneer Aang 100% of meer schade heeft opgelopen, wordt de draaiende staf “Avatar State” die hem omringt met een bol gemaakt van aarde, wind, water en vuur, en iedereen die hij aanraakt, beschadigt. Bekijk de volledige uitsplitsing van de verhuizing hierboven.

Aan de andere kant heeft Korra getraind om alle vier de elementen te gebruiken sinds ze heel jong was en heeft ze een beter begrip om ze in haar bewegingen op te nemen. Deze bekwaamheid is het duidelijkst in haar sterke aanvallen, die elk twee variaties hebben, afhankelijk van of de aanvalsknop werd ingedrukt of vastgehouden. Het opladen van een sterke aanval brengt een elementaire flair naar voren om een ​​verwoestend effect aan haar vechtsporten toe te voegen.

Korra’s speciale aanvallen stuwen haar naar waar ze moet zijn, terwijl ze degenen die haar in de weg staan ​​een beetje straffen. “Bending Leap” is haar neutrale special, die een superstoot laadt waardoor ze horizontaal vliegt. Met de speciale beweging ‘Landslide’ naar beneden kan Korra over de grond schaatsen en rotsen opwerpen in haar kielzog. Dezelfde beweging in de lucht voert een vlammende neerwaartse duikschop uit, geweldig om binnen te komen voor een vervolgaanval. De volledige uitsplitsing van Korra is hierboven te zien.

Deel deze post