Fallout-76-Steel-Dawn

Bekijk hier de Fallout 76 “Steel Dawn” Trailer

Fallout 76 maakt zich klaar om volgende maand een van de meest iconische hoofdstukken uit de serie te introduceren. De Steel Dawn-update voegt een nieuwe missie-reeks toe die de Brotherhood of Steel introduceert, het techno-religieuze leger dat tijdens de serie is verschenen.

Paladin Leila Rahmani en haar troepen zijn vanuit Californië aangekomen om een ​​nieuw Appalachisch hoofdstuk op te richten. Werk samen met of tegen de andere facties om succes te behalen. Bezoek nederzettingen met nieuwe NPC’s en ontgrendel krachtige wapens en armor uit het Brotherhood-arsenaal. Doe mee met hun missie om de samenleving opnieuw op te bouwen en te helpen bij het veiligstellen van waardevolle technologie.

De Steel Dawn-update bevat:
• Nieuwe Questline – Bepaal hoe je The Brotherhood of Steel NPC’s gaat helpen in het eerste hoofdstuk van hun nieuwe verhaal.
• Nieuwe locaties en uitrusting – Ontgrendel unieke wapens en armor van Steel Dawn en verken nieuwe locaties die zijn bevolkt met leden van The Brotherhood en andere facties.
• Scorebord seizoen 3 – Join Time Operative K.D. Inktpot in haar zoektocht naar de Guild of Antiquities en rangschik om nieuwe beloningen te ontgrendelen, waaronder C.A.M.P. Bondgenoten, lunchboxen en meer. Vanaf 15 december.
• C.A.M.P. Schuilplaatsen – Bouw en versier in nieuwe ondergrondse, bestaande ruimtes, gescheiden van je belangrijkste C.A.M.P. Voltooi een nieuwe zoektocht en ontvang vanaf 1 december je eerste Shelter gratis.
• Lite-bondgenoten – Rekruteer twee nieuwe bondgenoten naarmate je hoger komt te staan ​​tijdens seizoen 3, die exclusieve bonussen van je C.A.M.P.

Steel Dawn komt op 1 december uit en is gratis te spelen voor alle Fallout 76-spelers.

Deel deze post