Monster-Hunter-film

Bekijk hier de officiële trailer van de Monster Hunter-film

Achter onze wereld is er een andere: een wereld van gevaarlijke en machtige monsters die hun wereld met dodelijke wreedheid regeren.

Wanneer een onverwachte zandstorm Captain Artemis (Milla Jovovich) en haar eenheid (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) naar een nieuwe wereld transporteert, zijn de soldaten geschokt als ze ontdekken dat deze vijandige en onbekende omgeving de thuisbasis is van enorme en angstaanjagende monsters die immuun zijn voor hun vuurkracht. In hun wanhopige strijd om te overleven, ontmoet de eenheid de mysterieuze Hunter (Tony Jaa), wiens unieke vaardigheden hem in staat stellen de machtige wezens een stap voor te blijven. Terwijl Artemis en Hunter langzaam vertrouwen opbouwen, ontdekt ze dat hij deel uitmaakt van een team onder leiding van de admiraal (Ron Perlman). Geconfronteerd met een gevaar dat zo groot is dat het hun wereld zou kunnen vernietigen, combineren de dappere krijgers hun unieke vaardigheden om samen te werken voor de ultieme confrontatie.

Gebaseerd op het wereldwijde fenomeen Monster Hunter uit de videogameserie. Monster Hunter is vanaf 3 december te zien in de bioscoop.

Deel deze post