xa1k7o34aaq51

Bèta-update Among Us introduceert grote veranderingen

Among Us is de afgelopen maanden uit het niets gekomen om enorm veel belangstelling en indrukwekkende spelersaantallen te trekken, wat leidde tot de annulering van het vervolg om ontwikkelaar InnerSloth in staat te stellen zich op deze game te concentreren. Er is nu een nieuwe Among Us-update beschikbaar als onderdeel van de bètaversie van de game, die de toekomst van de game onthult – en die bevat onder andere een aantal belangrijke wijzigingen in de manier waarop bedriegers en stemmen werken.

Hoewel er nog geen officiële patch-opmerkingen zijn, hebben Among Us-spelers een beslist onofficiële lijst met nieuwe functies op de subreddit van de game samengesteld. Deze omvatten het verschuiven van de draadtaak om het toegankelijker te maken voor kleurenblinde spelers (door ervoor te zorgen dat elke draad zijn eigen vorm heeft in plaats van alleen een kleur om ze te onderscheiden). Het geeft game-hosts echter ook meer opties om de game-ervaring te transformeren, inclusief de mogelijkheid om stemmen anoniem te maken, en om de taakbalk alleen op bepaalde tijden te laten verschijnen. Beide veranderingen maken het in theorie gemakkelijker voor bedriegers om voorbij te skaten zonder te worden gedetecteerd, maar het is aan de maker van de server om te bepalen of hij ze al dan niet gebruikt. Vanaf nu kun je nog steeds de grotendeels klassieke ervaring krijgen.

Verschillende kleurenblinde spelers hebben al hun verwarring geuit over de verandering van de draden, met de bovenste opmerking van een bericht: “De ondersteuning voor kleurenblinden voor draden is geweldig, maar ik heb hulp nodig met de kleuren van de bemanning.” Deze bèta-update is alleen beschikbaar op PC en je moet je abonneren op de bètaversie van het spel om er toegang toe te krijgen.

InnerSloth heeft aangegeven dat het andere grote veranderingen in het spel overweegt, inclusief het mogelijk maken van dode spelers in “beschermengelen” om ze iets te doen te geven. InnerSloth was van plan om een ​​vervolg op Among Us uit te brengen toen de game ontplofte op streamingplatforms, wat ertoe leidde dat de studio Among Us 2 annuleerde om zich te concentreren op het verbeteren van de kerngame. Helaas is het onwaarschijnlijk dat het binnenkort naar consoles zal komen. Zonder speciale communicatietools in het spel, blijf je ook meestal Discord of een soortgelijk programma gebruiken om strategieën te plannen.

Deel deze post