death-claims-us-all-world-of-warcraft-shadowlands

BlizzCon 2021 datums aangekondigd

Blizzard heeft hun data aangekondigd voor de volledig digitale BlizzCon-ervaring die gepland staat voor februari 2021. Omdat de viering van dit jaar werd geannuleerd vanwege de voortdurende aanwezigheid van COVID-19, moest de Blizzard-specifieke conventie een grimmige spil maken met vele anderen zoals deze.

Volgens een recente BlizzCon-update zal de BlizzConline- ervaring plaatsvinden van 19-20 februari 2021. Deze online showcase is bedoeld ter vervanging van de 2020-viering die is geannuleerd.

Dus waarom zo’n groot verschil met de gebruikelijke timing voor BlizzCon? Volgens Blizzard: “We hebben nog veel plannen te maken, en het zal even duren voordat we klaar zijn om meer details te delen, maar we wilden graag een waarschuwing geven over hoe u deel kunt uitmaken van de online plezier. ”

Net als zijn echte tegenhanger, zal BlizzConline een community-showcase bevatten waarmee fans hun talent en liefde voor de vele Blizzard-franchises die er zijn, kunnen laten zien. March of the Murlocs keert ook digitaal terug, waar fans die Murloc-onesies nog een keer kunnen aantrekken en een video naar Blizzard kunnen sturen om deel te nemen.

De cosplaytentoonstelling en -wedstrijden keren ook terug met een inschrijvingsdeadline van 4 januari 2021. Nogmaals, dit is allemaal online, maar hierdoor kunnen fans hun geweldige cosplays (zelfs voor huisdieren!) Delen met Blizzard en de wereld.

Alle originele inzendingen worden getoond tijdens de online show. U kunt meer informatie over hoe om deel te nemen te leren, en hoe de cosplay wedstrijd in te voeren zo goed, recht hier voordat het te laat is!

De kunst en digitale vertelwedstrijden zullen ook terugkeren voor BlizzConline met dezelfde inschrijfdeadline voor 4 januari. Blizzard werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat veel van de originele BlizzCon-ervaring kan worden gevoeld ondanks de enorme verandering in de manier waarop de show werkt.

Een ding dat BlizzCon zo speciaal maakt, is de community. Er is ongegeneerde liefde door verhalen en cosplay, allemaal voor de verschillende avonturen die Blizzard te bieden heeft met World of Warcraft, Diablo, Overwatch en nog veel meer. Dus bewaar de datum, want BlizzConline arriveert op 19 februari 2021.

Deel deze post