borderlands-3-first-limited-time-event-bloody-harvest-halloween-loot

Bloody Harvest komt naar Borderlands 3

Oktober is nog maar enkele dagen van ons verwijderd, en dat betekent dat spookachtige in-game-evenementen binnenkort in elke andere online game die je speelt zullen plaatsvinden. Borderlands 3 is er een van: het eerste tijdelijke in-game evenement zal Bloody Harvest worden genoemd en zal een nieuwe missie, een nieuwe debuff en natuurlijk nieuwe wapens met zich meebrengen.

De creatieve directeur van Borderlands 3, Paul Sage, nam deel aan de nieuwe maandelijkse Borderlands 3-show om te praten over aankomende hotfixes en het evenement. Je kunt de hele show hieronder bekijken, hoewel we de tijdstempel vooruit zijn gegaan naar de sectie Bloody Harvest.

Het gratis Bloody Harvest-evenement is beschikbaar voor alle Borderlands 3-spelers die Pandora voor het eerst hebben verlaten en toegang hebben tot Sanctuary III. Een Sauriër genaamd Maurice zal in Sanctuary verschijnen als de nieuwe gids voor seizoensgebonden evenementen in Borderlands 3.

In de nieuwe evenementmissie kom je achtervolgde vijanden tegen die de debuff ’terror’ toepassen, die je gezichtsvermogen gedeeltelijk aantast en je vermogen om goed te richten beïnvloedt.

Deel deze post