boba-fetts-ship-officially-has-a-new-name_fedz

Boba Fett-serie heeft een releasedatum

Het tweede seizoen van The Mandalorian eindigde op een schokkende noot, met Boba Fett zittend op een troon in het paleis van Jabba the Hutt. Hoewel het eruitzag als een nieuwe plotthread die The Mandalorian zou najagen, verschenen de woorden “The Book of Boba Fett” op het scherm en wist niemand echt wat hij ervan moest denken?

Zou zijn verhaal verdergaan in een boek, zoals de woorden al impliceren? Of zou zijn verhaal een sterke focus zijn in het derde seizoen van The Mandalorian? Disney maakte al snel bekend dat The Book of Boba Fett een nieuwe Disney+ serie was die eind 2021 zou uitkomen, en dat het derde seizoen van The Mandalorian een jaar later zou verschijnen.

Disney heeft vandaag onthuld dat de eerste aflevering van The Book of Boba Fett op 29 december aankomt op Disney+. De aankondiging wordt geleverd met een teaserposter die ons een eerste blik geeft op de terugkeer van de beroemde premiejager. Hij zit nog steeds bovenop die troon, ontspannen en comfortabel met de rol.

Disney heeft ook deze samenvatting voor de serie vrijgegeven: “The Book of Boba Fett, een spannend Star Wars-avontuur, vindt de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand navigeren door de onderwereld van de melkweg wanneer ze terugkeren naar het zand van Tatooine om hun claim op de grondgebied ooit geregeerd door Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat.”

Deel deze post