thumb-1920-841918

Bungie onthult de toekomst van Destiny 2

Bungie heeft de toekomst van Destiny onthult – en het gaat niet om een ​​Destiny 3.

In een stream die de uitbreiding Beyond Light van september 2020 onthult, kondigden Bungie’s Luke Smith en Mark Noseworthy 2021-uitbreiding The Witch Queen en 2022-uitbreiding Lightfall aan. Dit zijn uitbreidingen voor Destiny 2, dat Bungie draait als een live-servicegame voor de lange termijn. ‘We willen geen ander nummer op de doos zetten’, zei Smith, Destiny 3 uitsluitend.

In een FAQ op Bungie.net heeft de ontwikkelaar het volgende uitgewerkt:

“Destiny 2 is te groot om efficiënt te updaten en te onderhouden. De grootte en complexiteit van de game dragen ook bij aan meer bugs en minder innovatie. In plaats van een Destiny 3 te bouwen en D2 achter ons te laten, gaan we elk jaar ouder fietsen, minder actief afgespeelde inhoud uit de live game en naar wat we de Destiny Content Vault (DCV) noemen. Hierdoor kunnen we jarenlang D2 toevoegen en ondersteunen, inclusief de drie nieuwe jaarlijkse uitbreidingen die we vandaag hebben aangekondigd, te beginnen met Beyond Verlicht dit najaar. ”

De lancering van Beyond Light markeert een nieuw tijdperk voor Destiny 2, zei Bungie, wat de overgang van de game naar de volgende generatie consoles inhoudt. Verwacht Destiny 2 op PlayStation 5 en Xbox One te spelen met 60 fps en 4k-resolutie, zei Bungie. Er is een gratis next-gen upgrade beschikbaar voor zowel PlayStation 5 als Xbox Series X. Cross-generatie crossplay wordt dit jaar gelanceerd, en er is hoop voor een allesomvattend crossplay in 2021. Oh, en Bungie zal een donker titelscherm toevoegen aan Destiny 2, wat degenen helpt die het spel in het donker opstarten.

Als onderdeel van de langetermijnplannen voor Destiny 2 zei Bungie dat inhoud die niet actief wordt afgespeeld, in de bovengenoemde Destiny Content Vault zal worden geplaatst. Dit betekent dat Destiny 2 dit jaar een reeks bestemmingen verliest, waaronder Mars, Io, Titan, Mercury en Leviathan. Dus wanneer Beyond Light wordt verzonden, heeft de regisseur de volgende bestemmingen: Europa (nieuw), Cosmodrome (niet-gewelfd), Moon, Tangled Shore, Dreaming City, European Dead Zone en Nessus.

Dit is echter geen eenrichtingsverkeer. Gewelfde inhoud kan terugkomen en Destiny 1-inhoud zal terugkeren. Smith bevestigde dat de geliefde Destiny 1-aanval Vault of Glass zal terugkeren in Destiny 2 Jaar 4, maar niet in 2020. Er werd ook gesproken over het terugbrengen van Destiny 1 Strike The Devils ‘Lair, waarbij dienaar Sepiks Prime werd neergehaald.

“Met Destiny 1 hebben we het ‘steeds groter wordende, exponentiële complexiteitsprobleem’ opgelost door een vervolg te maken in Destiny 2 ‘,” zei Bungie. “We hebben alle inhoud van Destiny 1 achtergelaten en veel van de functies waar spelers van gingen houden. We geloven nu dat het een vergissing was om een ​​situatie te creëren die de gemeenschap heeft gebroken, de voortgang van de speler te resetten en de ervaring van de speler terug te brengen op manieren die ons een volledig jaar om van te herstellen en te herstellen. Het is een fout die we niet willen herhalen door een Destiny 3 te maken. We geloven niet dat een vervolg de juiste richting is voor het spel en de afgelopen twee jaar hebben we geïnvesteerd al onze ontwikkelingsinspanningen naar nieuwe content, gameplay en nieuwe engine-functies die rechtstreeks één evoluerende wereld in Destiny 2 ondersteunen. “

Deel deze post

error: