Black-Ops-Cold-War-Leak-Reveals-Wonderful-Information-About-Multiplayer

Call Of Duty: Black Ops Cold War Beta Test – Data, toegang en platformen

De grote multiplayer-onthulling van Call of Duty: Black Ops Cold War is eindelijk gearriveerd na een lek. Dat zou verwachtingen moeten wekken voor de aanstaande bètatest. Die zoals al aangekondigd als eerste beschikbaar zal zijn op PlayStation 4. Activision heeft officieel aangekondigd precies wanneer de bèta zal vallen, en er zullen verschillende datums zijn waarop deze beschikbaar zal zijn, afhankelijk van je platform en of je Cold War pre-ordered.

Het is een beetje ingewikkeld, met twee tests en een vroeg toegangsvenster tijdens elke test. Lees verder voor alles wat je moet weten over toegang tot de bèta en wanneer deze start. Waar het op neer komt is dit: of je de game nu wel of niet vooraf bestelt, je kunt het proberen voordat het uitkomt, maar PS4-spelers hebben de maximale tijd om het een draai te geven.

Call of Duty: Black Ops Cold War Open Beta Start Datums

Activision heeft aangekondigd dat er twee bètaweekenden voor de nieuwe Call of Duty zullen zijn, hoewel die term nogal een verkeerde benaming is – ze duren elk ongeveer vijf dagen. De eerste test draait exclusief op PS4, waarbij pre-order-klanten voorrang hebben en deze later opengaat voor alle PS4-bezitters. (Je kunt de PS4- of PS5-versie vooraf bestellen om in aanmerking te komen.) PlayStation Plus is vereist in sommige gebieden.

De tweede test omvat PS4, Xbox One en pc en ondersteunt cross-play. Ook dit zal vroeg open gaan voor pre-orderklanten op Xbox One en pc, terwijl alle PS4-bezitters voor de volledige duur meedoen. Pre-orders op Xbox Series X of S komen ook in aanmerking voor deze vroege toegang tot Xbox One. Xbox Live Gold is vereist op Xbox One. Als je de mogelijkheid hebt om een ​​maand Game Pass Ultimate te krijgen voor €1, kun je die ook gebruiken om toegang te krijgen, want Xbox Live Gold is hierin inbegrepen. Het bevat natuurlijk ook games voor zowel Xbox One als pc om uit te proberen.

Beta weekend 1 datums (PS4)

Early access (PS4/PS5 pre-orders): 8-9 oktober
Open access: 10-12 oktober

Beta weekend 2 datums (PS4, Xbox One, PC — cross-play enabled)

15-19 oktober
Early access (Xbox One/Series X/PC pre-orders, alle PS4 eigenaren): 15-16 oktober
Open access: 17-19 oktober

Hoe krijg je toegang tot de Beta

Je kunt bètatoegang garanderen door Call of Duty: Black Ops Cold War vooraf te bestellen. Activision bood ook bètacode-weggeefacties aan voor kijkers van de Call of Duty League-matchups. Dat evenement is voorbij, maar het bedrijf zou in de toekomst meer weggeefmogelijkheden kunnen bieden via zijn sociale mediakanalen.

Call of Duty: Black Ops Cold War Beta Platformen

De bètaversie van Call of Duty: Black Ops Cold War zal beschikbaar zijn op pc, PS4 en Xbox One. De volledige game komt ook uit op PlayStation 5 en Xbox Series X. De datum voor deze versies is nog niet bekendgemaakt, maar de Xbox Series X en S komen pas een paar dagen voor de game uit. Het kost €70 op systemen van de volgende generatie. Je kunt spelen met spelers op andere platforms en met andere consolegeneraties. Dit betekent dat een PS4-speler en een Xbox Series X-speler nog steeds samen van de game moeten kunnen genieten.

Deel deze post