Modern-Warfare-FREE-DLC-Season-Pass-Cancelled-Cross-Platform-Announced

Call Of Duty: Modern Warfare Beta Details – Startdata, Cross-Play en meer

Als onderdeel van de grote Call of Duty: Modern Warfare-multiplayer die vandaag wordt onthuld, heeft Infinity Ward een bèta aangekondigd voor de shooter die in september gedurende twee periodes zal worden gehouden. Dankzij de exclusieve deal van Activision met Sony krijgen PlayStation 4-spelers een voorsprong met de bèta voor multiplayer.

De eerste bètatestperiode loopt van 12-13 september op PS4. Spelers moeten pre-orderen om in deze periode te spelen. Vanaf 14 september kan iedereen op PS4 meedoen en spelen tot en met 16 september.

Vanaf 19 september kunnen alle pre-order spelers op Xbox One en pc beginnen met spelen, naast iedereen (geen pre-order vereist) op PS4. En vanaf 21 september opent de bètaversie van Modern Warfare voor iedereen op PS4, Xbox One en pc.

Belangrijk is dat deze tweede bètatestperiode van 19-23 september cross-play voor meerdere spelers omvat. Intrigerend is dat de cross-play-ondersteuning van Modern Warfare spelers op PS4, Xbox One en pc verenigt en een van de weinige games wordt die dit niveau van cross-play ondersteunen.

Vergelijkbaar met de bèta’s van de vorige Call of Duty-games, is het onwaarschijnlijk dat je online progressie zal worden doorgevoerd naar de volledige lancering in oktober.

Exclusieve PS4 Beta
12-23 september (Early Access, PS4)
14-16 september (Open beta, PS4)

Cross-Play Beta
19-20 september (vroege toegang, pc en Xbox One; open bèta, PS4)
21-23 september (open bèta, PS4, Xbox One en pc)

Modern Warfare wordt op 25 oktober gelanceerd voor PS4, Xbox One en pc.

Deel deze post