MW_Operator-Pack_TOUT-1024x576

Call Of Duty: Modern Warfare Multiplayer Reveal komt volgende maand

Infinity Ward gaf een eerste blik op multiplayer in Call of Duty: Modern Warfare met een livestream die zijn nieuwe 2-op-2 vuurgevecht-modus openbaarde. Meer informatie over de competitieve kant van het spel is onderweg en nu weten we wanneer we ze kunnen verwachten – maar we moeten wel een beetje geduld hebben.

Infinity Ward zal pronken met het spel via de livestream op het Twitch-kanaal, twitch.tv/callofduty. Daar kun je meer van Gunfight verwachten en details krijgen over andere modi die Modern Warfare toevoegt aan de gebruikelijke Call of Duty-multiplayer-suite. We verwachten ook meer te horen over een van de grootste nieuwe functies van het spel: cross-play.

Infinity Ward onthulde voor het eerst dat de cross-play naar Call of Duty zou komen toen het aankondigde dat de game een reboot zou zijn van 2007 Modern Warfare, maar een heel nieuw verhaal bevat. Hiermee kunnen spelers op alle Call of Duty-platforms met en tegen elkaar spelen in multiplayer-wedstrijden. Ongeacht of je de game nu koopt op pc, Xbox One of PS4, je hebt de volledige CoD-community beschikbaar voor multiplayer wedstrijden. Infinity Ward heeft ook aangekondigd dat het de seizoenkaartstructuur voor downloadbare content met Modern Warfare afschaft, zodat alle multiplayer-kaarten na het vrijgeven voor alle spelers gratis zijn.

Een ander aspect waar we in augustus meer over willen leren, is het progressiesysteem van Modern Warfare. Infinity Ward heeft gezegd dat de progressie alle modi in het spel zal dragen, wat betekent dat je je wapens kunt nivelleren, nieuwe Killstreaks kunt ontgrendelen en ernaar kunt werken om te Prestigen tijdens het spelen van zowel singleplayer-modus als multiplayer. We hebben niet veel details over hoe dat allemaal werkt, of hoe de modi op een andere manier aan elkaar gekoppeld zijn, maar Infinity Ward heeft gezegd dat Modern Warfare meer als één complete ervaring en minder dan verschillende afzonderlijke games die samen worden verpakt.

Gunfight is de eerste nieuwe multiplayer-modus waarover we hebben gehoord in Modern Warfare. Het pits twee teams van twee spelers tegen elkaar in kleine kaarten, waar ze tegenover elkaar staan ​​in supersnelle rondes. Het eerste team dat zes rondes wint, wint de wedstrijd, maar je hebt niet het voordeel dat je de uitrustingsbepaling van je uitrusting kiest. In elke ronde krijgt iedereen dezelfde set wapens toegewezen. Dat betekent dat iedereen gelijk is, wat zorgt voor een aantal intense, snelle aanvallen.

Deel deze post