warzone-map-urzikistan

Call Of Duty: Modern Warfare Seizoen 4 Startdatum nog onbekend

Een teaser voor het volgende seizoen van Modern Warfare laat meer verhaalinhoud en de terugkeer van Captain Price zien, maar de nieuwe startdatum is nog steeds niet aangekondigd.

Seizoen 4 van Call of Duty zou op 3 juni beginnen, maar Activision duwde het terug in de nasleep van de moord op George Floyd door de politie van Minneapolis, een tragedie die heeft geleid tot landelijke protesten tegen politiegeweld en racisme.

Een trailer die in mei werd uitgebracht, bevestigde de terugkeer van het favoriete personage Captain Price. Hij was ook te zien in de campagnemodus voor de opnieuw ontworpen Modern Warfare, die een cruciale rol speelde in het verhaal van de game en leidde tot een mogelijk vervolg. Hoewel er nog geen nieuwe datum is aangekondigd, weten we dit wel voorafgaand aan de lancering.

In een tweet bij de trailer plaagde Activision: ‘Het verhaal is nog lang niet voorbij.’ Dat lijkt te verwijzen naar de verrassende hoeveelheid verhaalinhoud in deze tussenfilmpjes, die Price laat zien en een nieuwe missie belooft. Natuurlijk krijgen we ook volop actie met vuurgevechten.

De teaser suggereert dat Price een speelbaar personage zal zijn in Modern Warfare en de stand-alone battle royale Warzone, vergelijkbaar met hoe Simon “Ghost” Riley zijn debuut maakte in seizoen 2. Als dat het geval is, zou Price beschikbaar zijn voor degenen die de premium-versie kopen van de Battle Pass, net als Ghost. Gaz van de campagne wordt ook kort gespot aan het einde van de teaser, naast Price.

Naarmate we dichter bij het onthullingsseizoen van het zomergame komen – dat mogelijk meer verspreid is vanwege de annulering van E3 vanwege het coronavirus – beginnen geruchten te circuleren over de volgende Call of Duty. Die geruchten beweren dat het Black Ops: Cold War zal zijn, ontwikkeld door Treyarch. Een onthulling zou binnenkort komen, maar het is onbekend wanneer het zou kunnen zijn.

Deel deze post