397438-blackangel

CD Projekt Red stelt nexr-gen upgrade The Witcher 3 uit

CD Projekt Red heeft aangekondigd dat het de PlayStation 5 en Xbox Series X/S-versies van The Witcher 3: Wild Hunt zal uitstellen omdat het de rest van de portering in eigen huis brengt.

De verandering in ontwikkelingsteams voor de upgrades van de nieuwe generatie werd onthuld via een tweet op het Twitter-account van de Witcher-serie. “We hebben besloten om ons interne ontwikkelingsteam het resterende werk aan de next-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt te laten doen”, luidt de tweet. “We evalueren momenteel de omvang van het werk dat gedaan moet worden en moeten daarom de Q2-release tot nader order uitstellen.” Een vervolgbericht zegt: “We zullen u zo snel mogelijk op de hoogte houden. Bedankt voor uw begrip.”

Saber Interactive was het bedrijf dat werkte aan de poorten van Witcher 3 voor de nieuwe consoles van Sony en Microsoft en had eerder samengewerkt met CD Projekt op de Switch-poort van dezelfde game. Er werd geen reden gegeven waarom Sabre niet langer betrokken zal zijn, en er is ook geen tijdlijn over het nieuwe verwachte releasevenster.

Deel deze post