microsofts-xbox-series-x-trademark-application-reveals-new-c_p9cj

Cloud Saves maakt backwards compatibility van Xbox Series X makkelijker

De volgende generatie gaming staat voor de deur, maar alleen omdat we een nieuwe cyclus van games ingaan, betekent niet dat we oudere ervaringen voorgoed achter ons moeten laten. Omdat zowel de Xbox Series X/S als de PlayStation 5 backwards compatibility bieden, is het spelen van oude favorieten gemakkelijk te doen. Met de nieuwe Xbox die backwards compatibility biedt over vier generaties, biedt cloudopslag een ongelooflijk effectieve manier om eerdere avonturen op te pikken alsof we nooit zijn vertrokken.

Larry ‘Major Nelson’ Hryb van Xbox deelde een korte video waarin hij liet zien hoe cloudopslag een positieve invloed heeft op de game-ervaring en zei: “Cloud saves en onze generaties backwards compatibility betekent dat ik verder ga waar ik was gebleven in Fallout 4 vanuit het comfort van mijn Xbox Series X.”

In de video laat Hyrb niet alleen zien hoe snel Fallout 4 laadt, maar laat hij ook zien hoe zijn voortgang en hoe hij de import in de nieuwste generatie vlekkeloos opslaat.

Een groot gesprek dat momenteel gaande is met de nieuwe generatie aan de horizon, is hoe games die uitkomen op zowel dit gen als het volgende gen, worden overgedragen. Hoewel veel games veilige overdrachten bieden, heeft het PlayStation 5-kamp meer details gedeeld over welke games deze functie zullen bieden en welke niet.

Deel deze post