38-nieuwe-maps-komen-naar-Call-of-Duty-Modern-Warfare

CoD: Modern Warfare Update brengt een oude MW3-map terug

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft bevestigd dat Call of Duty: Modern Warfare later deze week een heleboel nieuwe inhoud zal krijgen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dit omvat de terugkeer van een oude franchisekaart, die nu beschikbaar is om te spelen. Hardhat, die voor het laatst te zien was in Call of Duty: Modern Warfare 3 uit 2011, is toegevoegd aan de 24/7 multiplayer-afspeellijst van Modern Warfare. Het is een kaart van dichtbij die is gemaakt voor CQC, maar met voldoende zichtlijnen voor vuurgevechten op lange afstand.

Natuurlijk is Hardhat deze week niet de enige toevoeging aan Modern Warfare. De studio heeft een nieuwe Gunfight-kaart aan de multiplayer toegevoegd, evenals de “Ghost Pack Contingency” -bundel met twee nieuwe wapenblauwdrukken en meer.

Call of Duty: Warzone zal later deze week ook enkele veranderingen ondergaan. Dit omvat het implementeren van een nieuw item in alle Warzone-spelmodi, het toevoegen van meer wapens aan The Gulag, het introduceren van een nieuwe tijdelijke modus en meer.

In ander Call of Duty-nieuws heeft Infinity Ward opnieuw helikopters geïntroduceerd nadat ze eerder deze maand tijdelijk waren verwijderd vanwege een storing. Elders is gemeld dat het wereldrecord voor de meeste kills in een enkele Warzone Quads-wedstrijd is gevestigd, waarbij één team 121 kills kreeg voordat de wedstrijd was afgelopen, of dit eerlijk is gedaan durf ik niet te zeggen.

Deel deze post