E32019-Xbox-Cyberpunk-2077_screenshot-2

Cyberpunk 2077 bevestigd voor Google Stadia

Google opende eerder deze week de Gamescom-presentatie met het nieuws dat de langverwachte CD Projekt Red-game op Google Stadia zal worden uitgebracht. De game werd vermeld als “Binnenkort” in plaats van de al bekende releasedatum van 16 april 2020, dus dat zou kunnen betekenen dat het na andere platforms naar Stadia komt.

De lijst met games die al voor Stadia is aangekondigd, bevat naast Cyberpunk 2077 onder meer Assassin’s Creed Odyssey, Mortal Kombat 11, Borderlands 3, The Elder Scrolls Online en Samurai Shodown.

Stadia wordt voor het eerst gelanceerd in november 2019 als onderdeel van een speciale Founder’s Edition voor early adopters. De Stadia Base-versie is in 2020 gratis beschikbaar voor alle anderen. Je kunt de Stadia Founder’s Edition nu al vooraf bestellen. Het kost €130 en omvat een limited-edition controller, een Chromecast Ultra, een abonnement van drie maanden op de Stadia Pro-service, de mogelijkheid om een ​​gebruikersnaam vroeg te beveiligen en een Buddy Pass van drie maanden voor Stadia Pro voor een vriend.

Deel deze post