Cyberpunk2077_Doing_Business_RGB.0

Cyberpunk 2077 multiplayer bevestigd door CD Projekt Red

CD Projekt Red is eindelijk op het idee gekomen om multiplayer te gebruiken in Cyberpunk 2077. Al in 2014 zei de studio dat de game ‘absoluut geen multiplayer-shooter’ was, voordat producer Richard Borzymowski eerder in een interview op Gamescom vertelde dat CD Projekt Red “multiplayer-modi verkende”. Een tweet van het officiële Twitter-account van het bedrijf heeft nu aangekondigd dat multiplayer officieel in de maak is voor Cyberpunk 2077, hoewel je niet zou verwachten dat het beschikbaar zal zijn op de releasedatum.

“Het plan voor nu is om Cyberpunk 2077 in april te leveren, daarna opvolgen met DLC’s (gratis!) En single-player content, en – als we klaar zijn – je uitnodigen voor wat multiplayer-actie,” het tweede deel van zegt de tweet.

In dit vroege stadium is er geen indicatie van wat de multiplayer zal inhouden, dus het zal interessant zijn om te zien hoe CD Projekt Red het opneemt in een open-wereld RPG. Dit is ook de eerste keer dat de studio een multiplayer-game heeft ontwikkeld naast Gwent: The Witcher Card Game.

Cyberpunk 2077 wordt gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One en pc op 16 april 2020.

Deel deze post