Cyberpunk-2077-No-Vacancy-e1570482474134

Cyberpunk 2077 Night City Wire Stream gepland voor volgende week

Een meer gedetailleerde kijk op Night City en zijn bendes zal worden getoond in de nieuwste aflevering van Cyberpunk 2077. Nu de release van Cyberpunk 2077 in november dichterbij komt, heeft ontwikkelaar CD Projekt Red de datum aangekondigd voor een derde aflevering in de Night City Wire-serie. De nieuwe aflevering wordt gestreamd op 18 september en zal zich richten op Night City en de bendes die er wonen.

CD Projekt Red zegt dat er ook een glimp te zien zal zijn van de soundtrack van de game die wordt ontwikkeld door The Witcher 3: Wild Hunt- componist Marcin Przybyłowicz naast PT Adamczyk en Paul Leonard-Morgan.

De eerste episode van Night City Wire onthulde de districten van Cyberpunk 2077 en de gameplay-mechaniek van Braindance waarmee spelers de psyche van verschillende personages kunnen hacken en hun herinneringen kunnen verkennen. Een nieuwe anime-aanpassing genaamd Cyberpunk 2077: Edgerunners werd ook aangekondigd, die zal worden geproduceerd door Kill La Kill’s Studio Trigger voor Netflix.

De tweede episode van augustus onthulde meer van de verschillende wapens die spelers kunnen gebruiken, waaronder machinegeweren met tracer-rounds, sluipschuttersgeweren die door barrières kunnen schieten en thermische katana’s die door vijanden kunnen snijden. Cyberpunk 2077 wordt op 19 november gelanceerd voor pc, PS4 en Xbox One, en bevat een gratis upgrade van de volgende generatie naar PS5 en Xbox Series X / S.

Deel deze post