Cyberpunk-2077-uitbreidingen

Cyberpunk 2077-uitbreidingen worden niet meer voor de lancering onthuld

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar CD Projekt Red zal de komende uitbreidingen van de game niet langer beschrijven voordat de game wordt gelanceerd.

We zouden horen hoe en wanneer Cyberpunk 2077 zou evolueren na de release, maar CD Projekt zal nu wachten met het bespreken van zijn post-lanceringsplannen tot het eerste kwartaal van volgend jaar.

Het is misschien een verstandige zet, gezien de voortdurend vertraagde release van de hoofdgame. Ondanks dat speldozen al in het wild verschijnen vóór de lancering van 10 december, wordt er nog steeds aan de game gewerkt temidden van meer gepraat over crunch in de studio.

En hoewel we de mysterieuze multiplayercomponent van Cyberpunk 2077 een tijdje niet verwachtten, zouden we daar volgend jaar in het eerste kwartaal ook meer over moeten weten.

“Wat betreft multiplayer, we hebben tot nu toe nog geen datum aangekondigd en eigenlijk is het op dit moment niet het – ik bedoel, het is niet het moment om over een bedrijfsmodel voor multiplayer te praten”, vervolgde Kiciński. “We zullen onze gedachten over volgend jaar delen zodra we onze strategie zullen updaten. Het zal volgend jaar in het eerste kwartaal gebeuren, en dat zal zijn na het uitbrengen van Cyberpunk en dat zal het juiste moment zijn om diepere of alle belangrijke aspecten van toekomstige releases te bespreken.”

Deel deze post