screen-image-mercenary-49f166ed

Cyberpunk 2077 zal niet opnieuw worden uitgesteld

Ontwikkelaar CD Projekt Red is ervan overtuigd dat Cyberpunk 2077 de releasedatum van 19 november zal halen. De aanstaande RPG is al twee keer uitgesteld sinds hij aanvankelijk een release in april beoogde, in september en nu november.

Het bedrijf heeft herhaald dat het niet verwacht dat de game met andere vertragingen te maken zal krijgen in een recente video die de eerste helft van het fiscale jaar 2020 van CD Projekt Red samenvat.

“Als we elkaar weer ontmoeten in dit formaat, is Cyberpunk 2077 al uitgebracht”, zegt CFO Piotr Nielubowicz tegen het einde van de video. CD Projekt Red brengt soortgelijke video’s uit aan het einde van elk kwartaal en aan het einde van elke helft van het fiscale jaar. Zoals Nielubowicz opmerkt, staat de volgende video gepland voor december, na de release van Cyberpunk 2077 op 19 november.

Dit sluit natuurlijk een kleine vertraging niet uit, maar Nielubowicz zegt dat de ontwikkeling nu zijn laatste traject is ingegaan, “gekenmerkt door zeer intensief werk”. Teams in de studio blijven vanuit huis werken vanwege de COVID-19-pandemie, en dit zal naar verwachting tot ten minste december duren. Het bedrijf staat voor nieuwe uitdagingen als gevolg van werken op afstand, maar Nielubowicz zegt dat het “coping” is.

Deel deze post