maxresdefault

De gratis PlayStation Plus games augustus 2019 zijn bekendgemaakt

Augustus is dichtbij, wat betekent dat nieuwe PS4-freebies binnenkort beschikbaar zullen zijn voor PS Plus-abonnees – het perfecte excuus om binnen te blijven en de zomerse hitte te vermijden. Plus, de gratis spellen van juli zijn nog een paar dagen beschikbaar, dus vergeet niet om Detroit: Become Human te claimen en Horizon Chase Turbo vóór 6 augustus. Op die dag worden ze vervangen door de spellen van augustus: Wipeout Omega Collection en Sniper Elite 4, die beschikbaar blijven tot 2 september.

Wipeout Omega Collection bevat een remaster van Wipeout HD, de Wipeout HD Fury-uitbreiding en Wipeout 2048. De futuristische racereeks beschikt over anti-zwaartekrachtschepen in plaats van je traditionele raceauto’s, en ze hebben elk hun eigen bepalende kenmerken en sterke punten. In totaal hebben de games 26 verschillende tracks, 46 scheepsmodellen en negen spelmodi. Je kunt ook met vrienden spelen in lokale of online multiplayer.

Als je tactische shooters verkiest boven race games, is de andere gratis game van deze maand, Sniper Elite 4, de moeite van het grijpen waard. De third-person shooter speelt zich af in 1943 in Italië, waar je een sluipschutter bestuurt om omgevingen te verkennen en Axis-troepen uit te schakelen met je sniper rifle, traps, explosieven en meer. Sniper Elite 4 biedt ook coöp- en competitieve multiplayer-modi.

Deel deze post