xbox-games-with-gold-january-titles-list-far-cry-2-Celeste-free

De gratis Xbox One with Gold games augustus 2019 zijn bekendgemaakt

Een nieuwe maand betekent nieuwe gratis games voor Xbox Live Gold-leden. De gratis games van augustus zijn eindelijk onthuld, en het zijn zeker een goede serie games voor Xbox-eigenaren deze maand.

De eerste freebie die vanaf 1 augustus beschikbaar zal zijn, is Gears of War 4, wat geen grote verrassing is, aangezien deze game ook is opgenomen in Twitch Prime’s recente “geef €15 uit, krijg €15 tegoed” -aanbieding. Gears of War 4 is een third-person shooter met een verhaalcampagne die zowel lokale als online coöperatie omvat. Als je geïnteresseerd bent in het volgende vervolg, Gears 5, dat 10 september uitbrengt, is dit een goed moment om in Gears of War 4 te springen, waar Gears 5-protagonist Kait Diaz voor het eerst wordt geïntroduceerd. Bovendien kun je spelen op zowel Xbox One als pc.

In de eerste helft van augustus kun je ook gratis de hack-and-slash game Torchlight claimen. De game is ontwikkeld door de makers van Diablo en Fate en speelt zich af in de stad Torchlight, waar je een eenzaam personage speelt om kerkers te verkennen, monsters te verslaan, loot te verzamelen, missies te voltooien en meer.

Vanaf 16 augustus komen Forza Motorsport 6 en Castlevania: Lords of Shadow beschikbaar. Racegame Forza Motorsport 6 zal een volledige maand (tot 15 september) beschikbaar zijn op Xbox One en beschikt over races voor 24 spelers, 27 totale tracks, een nieuwe verhaalmodus, nachtraces, weerelementen zoals regen en meer. Castlevania: Lords of Shadow, die alleen beschikbaar zal zijn tijdens de tweede helft van de maand, voor het eerst uitgebracht in 2010 op consoles als een reboot van de Castlevania-serie. Het actie-avontuur volgt Gabriel Belmont op zijn missie om zijn vrouw te laten herrijzen en de kwaadaardige Lords of Shadow neer te halen.

Gears of War 4 – 1-31 augustus (Xbox One, PC)
Torchlight – 1-15 augustus (Xbox 360)
Forza Motorsport 6 – 16 augustus – 15 september (Xbox One)
Castlevania: Lords of Shadow – 16-31 augustus (Xbox 360)

Deel deze post