Overwatch-Halloween-Terror-2020

De Halloween Terror-skins van Overwatch zijn geweldig

Het beste evenement van Overwatch (tenminste als het om skins gaat) is Halloween Terror, en het is terug! Als je Overwatch tussen nu en 3 november opstart, kun je opnieuw uitdagende missies aangaan in Junkenstein’s Revenge en ondertussen skins met Halloween-thema ontgrendelen.

Dit jaar is Junkenstein’s Revenge verdeeld in drie weken van missies. Het evenement van een week heet “Vengeful Ghost, Fenzied Stampede”, en trouw aan de naam, worden spelers achtervolgd door een geest met Zomnics die sneller bewegen. Het evenement van week twee is “Volatile Zomnics, Three They Were”, een coöp-ervaring voor drie spelers met exploderende Zomnics. Het laatste evenement is “Mystery Swamp, Shocking Surprise”, waarbij sommige vijanden schokbanden spawnen bij de dood, en helden die willekeurig veranderen.

Parallel aan de coöpmodus introduceert Blizzard ook drie wekelijkse uitdagingen waarmee spelers elke week negen overwinningen behalen om unieke skins te ontgrendelen. De skin van de week is Fantasma Sombra, de volgende is Stone Brigitte en de laatste is Ragdoll Echo (waarvan ik denk dat dit de beste Halloween-skins van dit jaar is).

De Halloween-festiviteiten worden afgerond met vijf andere legendarische skins die spelers kunnen ontgrendelen in kratten en met goud. De skins zijn Karasu-Tengu Genji, Dai-Tengu Hanzo, Werewolf Winston, Flying Dutchman Sigma en Shin-Ryeong D.Va. Je kunt ze allemaal in de onderstaande galerij zien.

Deel deze post