cyberpunk-creator-originally-assumed-keanu-reeves-would-never-star-in-cyberpunk-2077

De motor van Keanu Reeves zit in Cyberpunk 2077

De samenwerking van Keanu Reeves met CD Projekt Red op Cyberpunk 2077 wordt steeds groter. Hij speelt niet alleen het personage Johnny Silverhand in het spel, maar Arch Motorcycle komt met een special motor die volledig is aangepast voor de toekomst.

Gebaseerd op de Method 143-motor die al in de maak is, is de versie die te zien is in Cyberpunk 2077 aanzienlijk uitgebreid. Ondanks de esthetische veranderingen zal het nog steeds klinken als de Method 143 in-game, aangezien de daadwerkelijke motor werd opgenomen. Er was geen mooie manier om dit in een studio te doen, met geluidstechnici in plaats daarvan die gewoon opnamen maakten van de motor die over een stuk weg snelt en de motor laat draaien terwijl hij stilstaat. Deze zullen in de game waarschijnlijk een beetje worden aangepast, maar Arch mede-oprichter Gard Hollinger zei dat hij het geluid van de motor kon oppikken als hij geblinddoekt was.

Je loopt misschien wat meer risico op een ongeluk in Cyberpunk 2077 terwijl je op Keanu’s motor rijdt, maar dat gevoel van gevaar maakt deel uit van de aantrekkingskracht. Reeves ‘personage Johnny Silverhand heeft ook zijn eigen speciale Porsche-auto in het spel, met kleuren die passen bij zijn robotarm en Samurai-rockband. Er zijn ook tal van andere auto’s, waaronder verschillende “rommel” of sportvarianten op basis van waar je ze vindt – en van wie je ze meeneemt.

Cyberpunk 2077 komt op 19 november uit voor Xbox One, PS4, PC en Stadia en kan vanaf het begin worden afgespeeld op Xbox Series X, Xbox Series S en PS5. Upgrades van de volgende generatie zullen later plaatsvinden.

Deel deze post