In-Game-Screenshot-48

De nationale dex zal terugkeren naar Pokémon Sword en Shield

Fans anticiperen gretig op Pokémon Sword en Shield, maar een aantal van de grootste nieuwtjes die uit de zomer kwamen, was wat er niet in de eerste mainline Pokémon console-RPG’s zal voorkomen. Tijdens E3 legde producer Junichi Masuda uit dat niet elke Pokémon de sprong naar Sword and Shield zal maken. Dit nieuws liet veel fans teleurgesteld achter.

Volgens Masuda kwam het enorme aantal Pokémon dat de serie de afgelopen twee-plus decennia had verzameld op het punt om onhandig te worden. “Tot nu toe zijn we er trots op dat we zoveel pokémon in de games hebben kunnen opnemen, maar als gevolg daarvan zijn er eigenlijk nogal wat functies of gameplay-ideeën die we hebben moeten verlaten in de verleden ‘, zegt hij. “In de toekomst, denkend aan de toekomst van pokémon, willen we prioriteit geven aan al die nieuwe gameplay-ideeën, nieuwe manieren om van het spel te genieten en willen we onszelf uitdagen bij Game Freak om nieuwe manieren te creëren om van het spel te genieten. beslissing voor deze nieuwe richting.”

De beslissing was het resultaat van samenwerkingsgesprekken tussen Game Freak, The Pokémon Company en Nintendo. “We hebben veel geweldige nieuwe uitdagingen die we niet eens hebben onthuld in Sword and Shield”, zegt Masuda. “We willen met deze nieuwe functies blijven komen, dus dachten we dat dit de beste weg was voor de franchise”

De dingen zijn een beetje ingewikkeld als we duiken in hoe het team heeft besloten welke Pokémon niet naar de Galar-regio zouden overbrengen. “Er is een breed scala aan discussies gebeurd; het is niet alleen een soort criteria om te beslissen welke Pokémon in de games zullen verschijnen, maar veel verschillende redenen, veel verschillende richtingen, veel discussie over welke de beste in het spel, “zegt Masuda. “Ik denk dat een voorbeeld daarvan het uitzoeken is van de Pokémon die het meest geschikt zijn voor de setting van de game; deze Pokémon zien eruit alsof ze in de Galar-regio kunnen leven. We hebben echt veel moeite gedaan om te bepalen welke het beste bij de setting van het avontuur en de functies die we wilden implementeren. Ik denk dat spelers tevreden zullen zijn. Er zijn nogal wat Pokémon die je tegenkomt in Pokédex in de Galar-regio.

De vraag is dan natuurlijk, komen de pokémon op een bepaald tijdstip in de game? “Absoluut”, zegt hij. “Je kunt er naar uitkijken om Pokémon te zien die niet in deze games verschijnen in verschillende regio’s in toekomstige games. Ik denk dat Pokémon Home voor veel spelers zal dienen als een lanceerplatform om ze allemaal daar te verzamelen en vervolgens aan boord te gaan toekomstige avonturen.”

Pokémon Home is aangekondigd , maar details tot nu toe zijn schaars. Masuda is van plan het nog wat langer zo te houden, maar hij bood wel wat meer inzicht in de komende app. “We ontwerpen het echt als de plek voor al je Pokémon samen, dus het is echt belangrijk voor de toekomst van de franchise, en het zal meer zijn dan zelfs Pokémon Bank als een plek om al je Pokémon op één plek samen te brengen.”

Deel deze post