wp7775386

De nieuwste Phasmophobia-update laat geesten deuren openen en je stem kunnen volgen als ze op je jagen

Kinetic Games, ontwikkelaar van indie-horror-horror Phasmophobia, heeft een hele reeks veranderingen onthuld voor de spookdetectivespel, waaronder een nieuwe toegankelijkheidsfunctie en verbeteringen op het gebied van quality of life.

“De afgelopen maanden is er een bètatak actief geweest met regelmatige experimentele updates”, zei de ontwikkelaar in een update die dit weekend werd gedeeld. “Met deze updates is de game op verschillende manieren gerepareerd, geoptimaliseerd en gewijzigd om de gameplay voor iedereen te verbeteren.

“Sommige van deze wijzigingen zijn behoorlijk significant, maar deze wijzigingen worden aangebracht om de algehele gameplay-ervaring te verbeteren. Deze update brengt de game nu in een veel stabielere staat waardoor er aan nieuwe inhoud kan worden gewerkt.”

De nieuwe toegankelijkheidspagina stelt spelers in staat om geluid om te wisselen naar mono voor slechthorende / slechthorende spelers, terwijl een nieuwe knop voor de contractmoeilijkheden ervoor zorgt dat het niet langer willekeurig wordt verdeeld.

De geest-AI is ook aangepast. Ze kunnen je nu om een ​​hoek volgen en luisteren naar spelersstemmen tijdens het jagen, maar ook deuren, kasten en kluisjes openen tijdens jagen, wat angstaanjagend briljant klinkt.

Deel deze post