assassins-creed-valhalla

De post-lanceringsplannen van Assassin’s Creed Valhalla zijn bekend

Assassin’s Creed Valhalla ziet er nu al uit als een prachtige ervaring, maar Ubisoft heeft plannen opgesteld om toekomstige gamers het komende jaar bezig te houden. Grote seizoensevenementen zullen de Viking-ervaring gratis verder versterken, terwijl betalende seizoenspashouders worden getrakteerd op twee grote verhaaluitbreidingen.

De eerste betaalde inhoud is Wrath of the Druids. Spelers reizen naar de schilderachtige heuvels en spookachtige bossen van Ierland om het mysterie van een Keltische druïdische cultus te ontrafelen. Om dit te doen, moet je zijn leden ontdekken en opjagen. Spelers nemen ook deel aan gevechten tegen ringforten en zullen het handelssysteem en de monarchie van Dublin beïnvloeden. Wrath of Druids wordt gelanceerd in het voorjaar van 2021.

De tweede uitbreiding, The Siege of Paris, neemt spelers mee naar Frankia in het midden van een cruciaal en bloedig conflict in de geschiedenis van Viking. Spelers moeten een versterkt Parijs infiltreren en strategische allianties vormen om de stad van binnenuit te veroveren. The Siege of Parish arriveert in de zomer van 2021.

Bovendien hebben houders van een seizoenspas toegang tot The Legend of Beowulf, een exclusieve zoektocht die beschikbaar zal zijn op de dag van lancering.

Voor alle anderen is Ubisoft van plan om het hele jaar door gratis seizoensevenementen te organiseren, te beginnen met het eerste seizoen eind 2020. Een Viking Yule Festival fungeert als het belangrijkste evenement van het seizoen. River Raids, een nieuwe spelmodus, biedt een uitdagende draai aan traditionele overvallen. Spelers kunnen zich ook verheugen op het rekruteren van Jomsvikings uit de games van hun vrienden, een extra nederzettingsgebied, plus nieuwe wapens, vaardigheden en cosmetische items.

Ubisoft beloofde soortgelijke inhoudstoevoeging voor volgende seizoenen en onthulde de tijdlijn voor hun komst. Zoek naar seizoen twee voor de lente van 2021, seizoen drie in de zomer en seizoen vier volgend najaar. Ten slotte kondigde Ubisoft aan dat de populaire Discovery Tour , de conflictvrije, educatieve wereldtour, ergens in 2021 naar Valhalla zal terugkeren. Gezien het succes dat Ubisoft had met zijn geweldige post-launch ondersteuning voor Assassin’s Creed Odyssey, is het goed om die trend te zien ga verder met de nieuwe aflevering.

Deel deze post