dragon1

De volgende uitbreiding van World of Warcraft is Dragonflight

In een presentatie vandaag kondigde Blizzard de volgende World of Warcraft-uitbreiding aan, een die spelers terugvoert naar Azeroth. Met een nieuwe filmtrailer werd de aankomende uitbreiding Dragonflight onthuld. Spelers reizen naar de Dragon Isles, voorheen gehulde gebieden in Azeroth. Vier nivelleringszones en een vleeskleurige starterzone omvatten vijf nieuwe gebieden die spelers in deze uitbreiding kunnen verkennen, met gevarieerde omgevingen en ontmoetingen om uit te checken.

En ja, je kunt nu spelen als een geheel nieuwe drakenrace, The Dracthyr, dat is eigenlijk ook een nieuwe klasse. Deze draken kunnen alleen de Evoker-klasse zijn – en alleen de drakenrace kan Evokers zijn. Dit is een heldenklasse die begint op niveau 58 met een eigen startzone.

Een revisie van het progressiesysteem en een blik op beroepssystemen zijn ook aan dek voor deze uitrol. Een volledig vernieuwd talentsysteem zou spelers meer veelzijdigheid en opties moeten bieden. Merk op dat de gebruikersinterface ook een nieuwe revisie krijgt. Dit zijn veel belangrijke wijzigingen in het basisspel, zelfs als de nieuwe drakenklasse je niet verleidt. Je kunt ook rondrijden met een aanpasbare draak voor een snelle, krachtige nieuwe traversal-optie.

Spelers levelen tot 70 in deze uitbreiding. Binnenkort komt er een alfa, waarvoor u zich kunt aanmelden op de officiële website. Ook daar ontdek je meer over Dragonflight!

Deel deze post