Screen_Shot_2018_06_14_at_2.38.19_PM.0

Death Stranding: Hideo Kojima onthult Cover Art en meer tijdens SDCC

Game developer Hideo Kojima verraste de aanwezigen in zijn San Diego Comic-Con-paneel door de definitieve omslagafbeeldingen voor Death Stranding te onthullen. De kunst bevat Sam Bridges, die een wereld moet trotseren die totaal is getransformeerd door de Death Stranding en de mensheid kan redden door een gebroken maatschappij opnieuw te verbinden.

Bekijk hieronder de officiële case van Death Stranding:

Bekijk hieronder de officiële steelcase van Death Stranding:

Deze collectible SteelBook is inbegrepen in de Death Stranding Special Edition (€69,99) en de Death Stranding Collector’s Edition (€199,99).

Hideo Kojima werd bij het panel vergezeld door de beroemde filmregisseur, Nicolas Winding Refn, die een speciaal gastoptreden heeft in Death Stranding als het personage Heartman. De twee bespraken hun benadering van het verhaal, hun inspiratie als maker en wat hen opwond over de toekomst van entertainment. Mr. Kojima deelde ook een korte clip uit de game met Heartman en wierp wat licht op zijn rol. Er is nog veel te leren over Heartman en welke rol hij op Sam’s reis zal spelen, maar in de kenmerkende Hideo Kojima-stijl kun je een boeiend verhaal wedden dat niemand anders te wachten staat als het spel op 8 november uitkomt.

Blijf op de hoogte op onze site voor meer details als de 8 november lanceringsdatum van Death Stranding nadert.

Deel deze post

error: