deathloop-ps5-store-reveals-new-may-release-date_q3hf

Deathloop komt in mei uit voor PS5 en PC

Na een vertraging is Deathloop nu gepland voor release voor PlayStation 5 en pc op 21 mei. Zowel de standaard- als de Deluxe-edities kunnen nu worden gereserveerd.

Deathloop, exclusief voor PlayStation 5, is niet geprijsd op de €70 voor andere PS5-titels, zoals de remake van Demon’s Souls. In plaats daarvan kost de standaardeditie €60, terwijl de Deluxe-editie €80 kost.

Je kunt Deathloop momenteel reserveren via de PS5 Store of Bethesda.net Launcher. Volgens Bethesda zullen Steam-peorders “binnenkort beschikbaar zijn”.

Als je besluit om Deathloop voor de release te bestellen, krijg je een paar in-game goodies. De standaardeditie wordt geleverd met een skin voor hoofdrolspeler Colt en een uitrustbare buff – je krijgt ook een uniek wapen als je een pre order hebt voor PS5. Je krijgt hetzelfde voor het vooraf bestellen van de Deluxe Edition, die ook een extra skin voor Colt bevat, een voor de speelbare Julianna, twee uitrustbare buffs, verschillende unieke wapens en selecties uit de originele soundtrack van de game.

Deathloop, ontwikkeld door Arkane, de studio achter games als Dishonored 2 en Prey, is een op tijd gebaseerde kijk op het meeslepende simgenre. Je speelt als Colt, een man die vastzit in een tijdlus, en de enige uitweg is om al je doelen te doden voordat de lus wordt gereset. Het probleem is natuurlijk genoeg tijd hebben. Je moet dus de patronen van je doelen leren kennen en manieren ontdekken om ze te verstoren of te beïnvloeden om ze allemaal in één keer te doden.

Deel deze post

error: