thumb-1920-403643

Dishonored, Prey en Wolfenstein Collections komen waarschijnlijk naar Xbox Series X/S

De ESRB, de Entertainment Software Ratings Board, is geen onbekende in het lekken van game-informatie voordat deze officieel werd aangekondigd en met de Wolfenstein-, Prey- en Dishonored-collecties die nu beschikbaar zijn voor de huidige gen, lijkt het erop dat deze alles-in-één-pakketten een grote sprong maken naar de Xbox Series X/S.

Na de aankoop van ZeniMax, en vervolgens Bethesda, voor 7,5 miljard dollar, heeft Microsoft nu veel vrijheid om te doen wat ze willen met de IP’s in deze paraplu. Het ziet er naar uit dat er een paar collecties voor de volgende generatie Xbox-systemen zullen worden uitgebracht, waaronder de Arkane-collectie met Dishonored en Prey en de Wolfenstein-collectie.

Volgens de collecties die vandaag door Steelh zijn uitgebracht voor Xbox One en PlayStation 4, bevat de Arkane-collectie Dishonored: The Definitive Edition, Dishonored 2 en zijn uitbreiding, en Prey. De Wolfenstein-collectie heet The Alternate History Bundle en bevat The New Order, The Old Blood, The New Colossus en Youngblood.

De releases van de huidige generatie van de twee collecties bevatten zowel Xbox als PlayStation, maar de ESRB-beoordeling heeft alleen de Xbox Series X/S vermeld voor de volgende generatie. Betekent dit dat het PlayStation 5-systeem zal missen? Het is absoluut mogelijk met de overname, maar alleen omdat het hier niet wordt vermeld, is dat nog niet zeker. Hopelijk leren we hier binnenkort officieel meer over de collecties om te zien waar deze bundels precies beschikbaar zullen zijn en wanneer.

Deel deze post