886192

Disney introduceert “echte” lichtzwaard

Star Wars: Galactic Starcruiser is een uitje van twee nachten dat in 2022 debuteert in het Walt Disney World Resort in Florida. Hoe geweldig het attractiepark Galaxy’s Edge ook is, deze vakantieplek klinkt alsof we het dichtst in de buurt komen van een melkweg ver, ver weg. Wanneer je bij het resort aankomt, stap je in een lanceerplatform die je door hyperspace naar het sterrenschip Halcyon zal schieten . Vanaf het moment dat de deuren opengaan, heeft alles om je heen een Star Wars-thema. De ramen van je kamer kijken uit in de ruimte, je dineert in een kamer vol Star Wars-personages en je krijgt zelfs de kans om met de Jedi te trainen.

De bouw van de Halcyon is in volle gang, maar we hebben nog niets officieel gezien behalve concept art (die je hieronder kunt zien). Vandaag laat Disney ons proeven van wat we kunnen verwachten. Het is een kleinigheid, maar het zou de ogen van Star Wars-fans moeten openen. De video hierboven toont een nieuwe lichtzwaard gemaakt door Imagineering Research and Development. In een blogpost op de site van Disney Parks klinkt het alsof dit sabel niet iets is dat we kunnen kopen als het resort opengaat, maar in plaats daarvan een attractie zal zijn. “Kijken hoe het lichtzwaard vlak voor je ogen wordt geactiveerd, is slechts een van de talloze manieren waarop je, vanaf het moment dat je aankomt tot het moment dat je vertrekt, wordt ondergedompeld in een Star Warsverhaal waarin uw beslissingen en acties – of zelfs de losse gesprekken die u heeft – bepalen hoe uw persoonlijke reis zich ontvouwt.”

We weten nog steeds niet alles over deze vakantieplek, maar de belangrijkste attractie op dit moment klinkt alsof het de eetervaring is. Genaamd de Crown of Corellia Dining Room, je krijgt een voorproefje van de beroemde planeet die bekend staat om zijn scheepswerven – waarvan er één de Millennium Falcon heeft gekist. Terwijl je eet, luister je naar liedjes die worden uitgevoerd door een paarse Twi’lek.

Deel deze post