playstation-plus-logo_960.0.0

Dit zijn de PlayStation Plus-games van november

PlayStation Plus-leden kunnen in november niet 2, maar 3 games gratis claimen. Middle-earth: Shadow of War, Hollow Knight: Voidheart Edition en Bugsnax zijn de games die spelers kunnen claimen.

Bugsnax (PS5)

De allereerste PS5-game voor PlayStation Plus is Young Horses ‘uiterst charmante, grillige first-person avontuur Bugsnax! Speel een onderzoeksjournalist die eropuit is gegaan om Snaktooth Island te verkennen, de thuisbasis van de legendarische half-bug half-snack wezens, Bugsnax. Ontdek, jaag en vang alle 100 beestjes, terwijl je ook de eilandbewoners opspoort en herenigt.

Bugsnax (PS5-versie) is vanaf donderdag 12 november tot en met maandag 4 januari 2021 beschikbaar voor PlayStation Plus-leden.

Tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings, nodigt Middle-earth: Shadow of War je opnieuw uit in de iconische wereld van tovenaars, orcs en elfen van JRR Tolkien. Ga achter de vijandelijke linies om je leger te smeden, forten te veroveren en Mordor van binnenuit te domineren. Ervaar hoe het Nemesis-systeem unieke persoonlijke verhalen creëert met elke vijand en volgeling, en confronteer de volledige kracht van de Dark Lord Sauron en zijn Ringwraiths in dit epische nieuwe verhaal over Midden-aarde.

Middle-earth: Shadow of War (PS4)

In Team Cherry’s meeslepende verkenningsplatformer in 2D, daal je af in een uitgestrekte ondergrondse wereld van Hollownest om te vechten tegen besmette wezens en vriendschap te sluiten met bizarre beestjes. Ontgrendel nieuwe vaardigheden en pas je krachtsets aan op je speelstijl om je te helpen kronkelende grotten, oude steden en dodelijke woestenij te verkennen. Ontdek de eeuwenoude geschiedenis van een koninkrijk en neem het op tegen epische bazen die je gevechts- en platformvaardigheden zullen uitdagen terwijl je ernaar streeft de mysteries op te lossen die in het hart ervan begraven liggen.

Hollow Knight: Voidheart Edition (PS4)

Beide PS4-games zijn beschikbaar om te downloaden van dinsdag 3 november tot en met maandag 30 november.

Deel deze post