playstation-plus-logo_960.0.0

Dit zijn de Playstation Plus games van oktober

PlayStation heeft het volgende paar gratis PS4-games voor PlayStation Plus-abonnees onthuld. Vanaf 6 oktober kunnen leden Vampyr en Need for Speed ​​Payback downloaden. Zorg ervoor dat de gratis games van september, Street Fighter V en PlayerUnknown’s Battlegrounds, in je bibliotheek staan voordat de freebies van oktober het podium betreden.

Ontwikkeld door Dontnod Entertainment – de studio achter de Life is Strange-serie – Vampyr is een actie-RPG die onder de radar vloog toen deze werd uitgebracht in 2018. Je speelt als Dr. Jonathan Reid, een man die een hippocratische eed aflegde om inwoners van Londen te helpen, maar vindt zichzelf nu een pas veranderde vampier. Dit creëert begrijpelijkerwijs een moreel dilemma, en er is ook een wijdverspreide griepuitbraak die de bevolking bedreigt. Je keuzes in Vampyr doen er echt toe en veranderen zowel de gameplay als het verhaal.

Racefans kunnen Need for Speed ​​Payback ophalen, de inzending uit 2017 in de langlopende serie ontwikkeld door Ghost Games. Payback speelt zich af in een open wereld in Las Vegas. Payback heeft zowel een online multiplayer als een verhaalmodus voor één speler met drie speelbare personages met verschillende vaardigheden. Het heeft meer dan 70 voertuigen om mee te racen.

Voor degenen die van plan zijn om te upgraden naar de PS5, heeft PlayStation Plus binnenkort een nieuw voordeel. Sony heeft onlangs de Plus Collection aangekondigd, waarmee PS5-gebruikers gratis toegang krijgen tot een bibliotheek met PS4-games. De Plus-collectie bevat God of War, Bloodborne, Ratchet & Clank, Persona 5 en een heleboel andere populaire PS4-games.

Deel deze post